Tretie ročníky turnajov

14.07.2012 17:14

Počas druhého ročníka sa na PPM spustili reprezentácie v mládežníckych kategóriách, čo značne narušilo sobotňajší turnaj U20. Turnaja sa totiž týmpádom nemohli zúčastniť najlepší juniori. Okrem toho to spôsobilo množstvo kontumácií. Preto ja osobne sobotu nepovažujem za vhodný termín na organizáciu takéhoto typu turnajov.

Do úvahy prichádza ešte štvrtok. Toto by ale neumožnilo účasť špičkovým mužstvám, ktoré sa prebojujú do medzinárodných turnajov (LM, PVP). Navyše sa dopredu nedá vedieť, kto sa tam prebojuje, a tak by nám vypadli už prihlásené a prijaté mužstvá - čo by pokazilo celý turnaj :(

 

Ďalšou možnosťou je zorganizovať oba turnaje v nedeľu. Každé mužstvo by sa ale potom mohlo zúčastniť len jedného z turnajov.

Rád by som preto, aby tí z Vás, ktorí by ste sa radi zúčastnili nasledujúceho ročníka turnaja (ov), zahlasovali v prieskume "verejnej" mienky aby sme tak zvolili variantu, ktorá bude vyhovovať čo najviac účastníkom.

 

Pod článkom je aj možnosť na diskusiu k tejto téme. Čakám tam vaše pripomienky, nápady, návrhy, prípadne zdôvodnenia, preč a proti.
Zároveň sa tam môžete aj nezávezne hlásiť do ďalšieho ročníka...

Diskusná téma: Tretie ročníky turnajov

dalsi rocnik

Dátum: 16.07.2012 | Vložil: Mirooo

caute, ak ma pozvcete, buducu sezonu si zahram oba turnaje

Re:dalsi rocnik

Dátum: 16.07.2012 | Vložil: Emzet

cíť sa byť pozvaný :)

U19

Dátum: 15.07.2012 | Vložil: Emzet

Ak by bol dostatočný záujem o U19, tak nie je problém vrámci YHL spustiť aj túto kategóriu.

Takže ak má ešte niekto záujem, nech píše sem.

u20

Dátum: 15.07.2012 | Vložil: otecko

mne vyhovuje nedela,bo ja i tak hram iba 1 turnaj:)

dsd

Dátum: 14.07.2012 | Vložil: mentol999

Ako som písal U19

Pridať nový príspevok